Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2009


Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο μας..ελπίζουμε να σας αρεσει το όλο ύφος του και να βρείτε ενδιαφέροντα τα θέματα που παρουσιάζονται σε αυτο.Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο..!!

5 σχόλια:

  1. Αυτή είναι μια πολύ καλή εργασία πιστεύω. Το μόνο πράγμα που χιάζετε είναι εκεί που μιλάς για το πώς θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους οι μαθητές. Νομίζω πρέπει να χρησιμοποιήσουν περισσότερα πολυμέσα και όχι ένα απλό Word ή PawerPoint.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλή εργασία!!! Ο τρόπος που εισήγαγεσ τους μαθητέσ ήταν πραγματικά πρωτότυπος. Το μόνο που λείπει είναι στα συμπεράσματα τι άλλο θα μπορούσαν να βρούν πάνω στο αντικέιμενο αυτό και να γινόταν καλύτερα το μοίρασμα των εργασιών.
    ΜΠΕΚΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ καλό "άνοιγμα" της εργασίας στην εισαγωγή που θέτει το παιδί σε περαιτέρω προβληματισμό. Θα προτιμούσα βέβαια και ένα ανάλογο "λείσιμο" στα συμπεράσματα, γιατί με προσγειώσατε λίγο ανωμάλως. Κατά τα άλλα έχετε αναλύσει πλήρως το αντικείμενο και οι εργασίες που έχετε θέσει είναι ιδιαιτέρως κατατοπιστικές. Τέλος εκεί που αξιολογείτε τον προβληματισμό και έχετε βάλει μέτρια-καλά δεν το θεωρώ σωστή βαθμολογία καθώς οποιαδήποτε άποψη είναι επαρκώς τεκμηριωμένη, δεν παίρνει χαμηλότερη βαθμολογία από αυτόν που πήρε άριστα μόνο και μόνο επειδή δεν ταυτίζεται με την κυρίαρχη¨-"σωστή" άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστούμε πολύ ντίντα για τις παρατηρήσεις σου απλως ξέρεις τι ,όσων αφορα τον προβληματισμό που βάλαμε..για το συγκεκριμένο ερώτημα υπάρχει "ενδεδειγμένη" από το υπουργείο απάντηση ως σωστή.γιαυτο και μόνο το λόγο το βάλαμε να παίρνει λίγο παραπάνω ως βαθμολογία,κατά τα άλλα οποιαδήποτε άποψη επαρκώς τεκμηριωμένη ασφαλώς και είναι δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρα πολυ καλη εργασια. Οι στοχοι και οι εργασιες καθε ομαδας ειναι πληρως κατανοητοι. Συγχαρητηρια!!
    ΡΟΥΣΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή